Urkult

Spenderade födelsedagen på Urkult. Och det blev den bästa födelsedagen på lääänge. För er som inte vet det så är Urkult nog den skönaste festivalen i Sverige. Underbar musik, men framförallt är det den sköna stämningen som infinner sig så fort man sätter sin fot på festival- och campingområdena som ligger mitt i den mysiga, norrländska naturen. Jag har inte varit på en festival som besökare tidigare (om man inte räknar gratis-stads-festivaler) och jag är grymt nöjd med mitt val att göra Urkult som min första. Jag kommer med all säkerhet åka dit igen, och nästa gång tar jag med kameran.
urkult.se

Jag trivs fortfarande grymt bra i Härnösand. Snart har jag haft lägenheten i ett år och nedräkningen har börjat. I snitt bor jag ju ca 2 år på samma ställe innan jag flyttar och så kommer det fortsätta. Vi får se varthän det bär vid nästa flytt. Tillbaka till skåne, någon ny stad, eller kanske bara ett byte av lägenhet här i Härnta.

När bär det av ner till Skåne igen då? Jag misstänker att det inte blir någon resa söderut förrän vid jul/nyår. Nyårsfesten har börjat planeras och det verkar till och med bli ett tema, i alla fall på menyn. Mmm... Ser fram emot det.

God jul och gott nytt år!

RSS 2.0